Om oss

Behandlingar

Stefan Högberg

Stefan Högberg

Diplomerad kinesiolog, kraniosakral terapeut och hälsorådgivare. Utbildning i basmedicin, örter och näring samt flertalet kurser i homeopati och frekvensmedicin.

I många år led jag av en tarmsjukdom, Chrons som gjorde mig svag och trött. När jag genomgått fem operationer och olika behandlingar inom svensk sjukvård och inget hjälpte sökte jag mig till alternativa metoder. Med örter, näring och bra kost blev jag sedan fri från chrons. Det blev en erfarenhet som gjorde att jag utbildade mig inom komplementärmedicinen.

Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att må bra och har många års erfarenhet om orsak och verkan. Ingen skall behöva må dåligt, det finns så mycket vi kan göra själva för att förebygga och för att läka. Jag ser varje fall som en unik utmaning och gör allt för att hitta en lösning. Med tiden har jag utvecklat mina kunskaper och känslighet och använder idag till stor del mental kinesiologi.

Jag har också utvecklat egna tekniker som gör att jag lyckas komma under ”ytan” och jobba på djupet av människans unika läkningsförmåga, det vill säga på det undermedvetna planet där vi omedvetet gömmer trauman, stress, chock och negativa tankeblockeringar mm. Jag laddar mina batterier hemmavid i min trädgård och i naturen. Jag läser mycket och kopplar gärna av med en bok om t ex homeopatins fantastiska läkande egenskaper.

« Tillbaka

Norrtälje Hälsocenter

Här finns vi

  • Bältartorpsgatan 8C
  • 76132 Norrtälje
  • Tfn: Boel 070 86 19 506, Stefan 076 84 69 745

Följ oss

© 2015 Norrtälje Hälsocenter